Disclaimer

Disclaimer

Laatst bijgewerkt: [2023-09-02]

Algemeen

De informatie op de website van Linkruil (https://www.linkruil.eu) wordt verstrekt voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om de informatie actueel en accuraat te houden, maar we geven geen garanties met betrekking tot de volledigheid, juistheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie op deze website. Het gebruik van de verstrekte informatie is op eigen risico. We aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor enige schade of verlies dat voortvloeit uit het gebruik van deze website.

Geen Aanbod van Garanties

Linkruil biedt geen garanties of waarborgen met betrekking tot de beschikbaarheid, betrouwbaarheid of functionaliteit van onze diensten. We kunnen niet garanderen dat de website ononderbroken of foutloos zal zijn. We bieden geen garanties voor de juistheid, volledigheid of geschiktheid van de informatie op onze website. Het gebruik van onze diensten is op eigen risico.

Externe Links

Onze website kan links bevatten naar andere websites van derden. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt. Linkruil heeft geen controle over de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, nauwkeurigheid of wettigheid ervan. Het opnemen van externe links betekent niet dat we de inhoud van deze websites onderschrijven.

Wijzigingen in de Website

Linkruil behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van de website. We kunnen de website tijdelijk of permanent stopzetten zonder aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen.

Juridische Advies

De informatie op onze website vormt geen juridisch, financieel, medisch of professioneel advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor specifiek advies met betrekking tot je situatie.

Contact

Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via [info@linkruil.eu].

Dank je voor het begrijpen van onze disclaimer. We waarderen je gebruik van Linkruil.eu.